Zo scoort jouw bedrijf op meervoudige waarden!

Op basis van jouw ingevulde scores op de waarden voor People, Planet en Prosperity kun je zien hou jouw bedrijf scoort op de meervoudige waarden. Dit is weergegeven in een grafiek en een tabel. De kringen in de grafiek staan (van binnen naar buiten) voor Reactief, Actie, Geïntegreerd en Proactief.

Wil je meer informatie over de verschillende waarden? Kijk dan in het menu rechts bovenaan de pagina. Per waarde staan hier voorbeelden, de koppeling met de Sustainable Development Goals en links naar tools om de waarden afrekenbaar te maken.

Wil je je ingevulde score voor en bepaalde waarde nog aanpassen? In de tabel met uitkomsten staat bij iedere waarde een knop "pas je score aan" die je terugbrengt naar die specifieke waarde. Je krijgt dan ook weer een knop om direct hier naartoe terug te komen.

Wil je nog meer verdieping, of heb je vragen? Neem dan contact op met FECT, contactgegevens onderaan iedere pagina en op de volgende pagina.

Let op: wanneer je de tool afsluit, zijn de ingevoerde gegevens verdwenen. Je kunt het resultaat printen om het te bewaren.

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.


De tool is ontwikkeld als onderdeel van het subsidieproject “Circulair ondernemen: van concept naar praktijk” met financiering van Regieorgaan SiA.